Elevpris på nagelförlängning 300kr*

*glöm ej att nämna det vid bokning, gäller endast Solna Centrum


Du hittar oss centralt beläget i Solna köpcentrum. Här kan du slappna av från den stressiga vardagen och blir lyxigt ompysslad av våra nagelkreatörer.

Vi erbjuder alltid det bästa inom professionell nagelvård och fransförlängning.

Boka Din Tid På ​08-730 50 09

Spa-manikyr

Vår spa-manikyr omfattar nagelbandsbehandling, klippning, nagelfilning och polering av dina naglar. Avslutande massage och lackning.

Acrylnaglar

Acrylnagelförlängning ger generellt starkt och hållbart resultat, passar bra för dig som vill ha långa naglar. Återbesök sker efter 2-4 veckor, beroende på hur fort dina egna naglar växer och hur du använder dina händer/naglar.

Gelénaglar

Gelénaglar ser mycket naturliga ut. De skapas av en färdig geléblandning som sedan härdas i en speciell UV-A-lampa. Det finns många olika färger av gelé för att kunna anpassa efter dina önskemål och göra häftiga mönster och dekorationer.

Shellac

Detta lack är som ett vanligt nagellack men härdas i UV-lampa istället för i luft. Det gör att gelélacket håller i flera veckor jämfört med några dagar för vanligt nagellack.

produkter till spa-pedikyr

Spa-pedikyr

Vår pedikyr omfattar fotbad, klippning och polering av tånaglarna. Avslutande fotmassage och lackning.
I våra massagestolar får du samtidigt ryggmassage under behandlingstiden. En skön och avkopplande för hela kroppen.

sätta ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning

Vi utför fransförlängning med silkesfransar. De håller sig vanligtvis snygga i 3-4 veckor, ibland längre. Vi rekommenderar dock påfyllning av fransarna inom 2-4 veckor för att de ska vara garanterat snygga hela tiden.

Innan behandling ska du inte ha använt vattenfast mascara och oljeprodukter runt ögonen i minst 24 timmar. Du ska inte heller ha eller ha haft ögoninflammation inom de senaste 3 veckorna innan fransförlängning. Detta ligger på ditt eget ansvar.